Модернізація вуличного освітлення м. Сєвєродонецьк

Опис проблеми

Проблема модернізації системи зовнішнього освітлення м. Сєвєродонецька донедавна гостро стояла перед міської владою. Відсутність вуличного освітлення в окремих частинах міста негативно впливала на рівень безпеки та рівень комфортності життя громадян, які повертаються у вечірній та нічний час до своїх домівок. Тому у 2015 році, за фінансової підтримки Фонду «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності (Україна)», в місті було реалізовано Проект енергозбереження, під час якого була розпочата масштабна модернізація системи вуличного освітлення.

Успішний досвід реалізації даного проекту спонукав міську владу не зупинятись на досягнутому і продовжити працювати в напрямку розширення масштабів реконструкції міської системи вуличного освітлення.

Шляхи вирішення проблеми

Новий проект «Вуличне освітлення у м. Сєвєродонецьк» був реалізований в рамках кредитної програми, що фінансується НЕФКО. В межах проекту були замінені застарілі вуличні світильники на енергоефективні та кабельні мережі по вул. Новикова, вул. Донецькій, вул. Сметаніна, вул. Маяковського, вул. Науки, вул. Вілесова та пр-ту Гвардійському.

Завдяки професійному управлінню фахівців ТОВ «ФІАТУ» проект був успішно втілений в життя, і, більше того, за рахунок зекономлених коштів проекту вдалося виконати додаткові роботи з реконструкції вуличного освітлення по вул. Ломоносова, вул. Горького  та вул. Лисичанській.

Відтепер, завдяки освітленим вулицям, благоустрій та естетичний вигляд міста в нічний час значно поліпшився, а перебування городян на вулицях міста стало більш комфортним та безпечним.

  • м. Київ, пр. Визволителів, 1, офіс 638
  • +38 044 500 89 42
  • Пн – Пт 9:00-18:00
Приєднуйся!