м. Ізюм 2017

Опис проблеми

Коли мова йде про підвищення енергоефективності будівель громад, в першу чергу приділяють увагу будівлям дитячих садочків і шкіл. Процес виховання для великої  кількість дітей проходить в невідремонтованих будинках, збудованих за радянських часів. При цьому рахунки на сплату за енергоресурси є досить високими. Не стали виключенням і ДНЗ №17 та ЗОШ №5 міста Ізюм. Застарілі вікна, стіни з низькими властивостями зберігати тепло в середині будівлі, відсутність регулювання споживання енергоресурсів. Всі ці фактори рівноцінно впливали як на високий рівень споживання енергоресурсів, так і на низький комфорт перебування людей в приміщеннях будівель.

Шляхи вирішення проблеми

Команда фахівців ТОВ «ФІАТУ» підійшла зі всією відповідальністю до питання формування переліку заходів по будівлям, які б в сукупності допомогли вирішити декілька питань:

  • скоротити споживання енергоресурсів;
  • зменшити залежність установ від постачальника тепла;
  • підвищити якість умов перебування дітей та персоналу в будівлях;
  • покращити зовнішню привабливість будівель.

Так, по будівлям було використано комплексний підхід з покращенням властивостей огороджувальних конструкцій та встановленням автоматичного регулювання споживання тепла. Не забули також про зовнішній вигляд будівель, що завжди є приємним бонусом при виконанні енергоефективного проекту.

Процес виконання робіт супроводжувався рядом труднощів, пов’язаних з конструкцією будівель та низькою відповідальністю виконавця робіт. Однак великий досвід спеціалісті ТОВ «ФІАТУ» в управлінні проектами та вирішення  питань різного ступеню складнощів дозволив успішно завершити заплановані роботи. Тепер будівлі тепло зустрічають своїх постійних відвідувачів та радують око сторонніх глядачів. Комфорт став енергоефективним і привабливим.

  • м. Київ, пр. Визволителів, 1, офіс 638
  • +38 044 500 89 42
  • Пн – Пт 9:00-18:00
Приєднуйся!