Контроль якості будівельних робіт в м. Конотоп

Опис проблеми

Контроль за ходом будівельних робіт є однією з важливіших частин будівництва, адже замовник зацікавлений в завершенні робіт швидко та якісно. Однак часто виникають проблеми в комунікації між учасниками будівництва, що не сприяє якісному виконанню робіт. Додаткові проблеми в комунікації почали з’являтися з початком пандемії та підвищенням ризику захворювання при особистому контакті між людьми. Така проблема виникла і в м. Конотоп при виконанні інвестиційного проекту в Гімназії.

Шляхи вирішення проблеми

Задля покращення комунікації між учасниками будівництва та якості виконання будівельних робіт спеціалісти ТОВ «ФІАТУ» запропонували використання онлайн модулю Контроль якості будівельних робіт. Вся актуальна інформація щодо ходу виконання будівельних робіт з фотофіксацією прогресу робіт та недоліків в зручному форматі була доступна за єдиним посиланням та постійно оновлювалася. Кожен з учасників проекту брав безпосередню участь в контролі за виконанням робіт без необхідності присутності на об’єкті. Така можливість значно спростила комунікацію та стала відчутним чинником до реалізації всіх робіт в відведений термін та в відповідності до нормативних вимог.

Зручність та доступність в користуванні відзначена всіма учасниками будівництва. Проект успішно виконано, а модуль Контролю якості будівельних робіт став ефективним інструментом досягнення поставлених цілей.

  • м. Київ, пр. Визволителів, 1, офіс 638
  • +38 044 500 89 42
  • Пн – Пт 9:00-18:00
Приєднуйся!